Opiskelupaketti-info -

Tee opiskelusta helppoa Opiskelupaketilla

opiskelupaketti

Opiskelupaketti 2.0 sisältää kaiken, mitä tarvitset lukion biologian opiskelussa.

Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään tästä:

Uutta Opiskelupaketissa:

Monivalintatehtävät

Opiskelupakettiin on opiskelijoiden pyynnöstä lisätty yli 400 monivalintaa lukion kursseihin liittyen. Oman osaamisen testaaminen ja yo-kokeisiin valmistautuminen ei ole ikinä ollut näin helppoa!

Muistiinpanot ja tehtävät

Kaikki muistiinpanot on tarkistettu ja päivitetty ajankohtaisen tiedon mukaiseksi. Tehtäväsivuja on muokattu paremman käyttäjäkokemuksen mahdollistamiseksi.

Maksaminen

Voit nyt tilata Opiskelupaketin ilman Paypalia! Maksuporttina käytämme tunnettua ja turvallista Stripe-sovellusta.

Opiskelupaketti on älykäs kertauskurssi, jonka avulla autan sinua säästämään aikaa ja  menestymään biologian opinnoissa.

Lukiossa onnistuminen on nykyään tärkeämpää kuin koskaan ennen, sillä yliopiston pääsykokeiden painoarvo pienenee, kun yhä useampi opiskelupaikka jaetaan lukiotodistuksen perusteella. Näin ollen kilpailu kovenee ja hyvien tuloksien saavuttamiseksi vaaditaan entistä enemmän.

Biologiikan Opiskelupaketti tarjoaa sinulle eväät onnistua yo-kokeessa. Hyvillä arvosanoilla sinun ei tarvitse murehtia, pääsetkö unelmiesi opiskelupaikkaan vai et. 

Miksi Opiskelupaketti?

Muistiinpanot

Kaikkien kurssien tärkeimmät asiat on koottu kattaviksi muistiinpanoiksi.

Tehtävät ja ratkaisut

Kaikista kursseista on mukana tehtäviä, joista monet ovat vanhoja yo-tehtäviä. Tarkistamalla vastauksesi malliratkaisuista varmistat, että osaat asiat hyvin.

Foorumi

Foorumilla saat vertaistukea lukuprojektiin kaikissa vaiheissa. Voit kysyä apua vaikeisiin tehtäviin tai muuten vain keskustella muiden opiskelijoiden kanssa.

Videot

Muistiinpanojen sijaan voit myös katsella nopeita ja lyhyitä videoita kurssien aiheista.

Muistikortit

Kaikkien kurssien tärkeimmistä asioista on luotu Quizlet-muistikorttipakat. Muistikorteilla opiskelemalla vältät raastavan, ahdistavan ja huonoja tuloksia tuovan pänttäämisen.

Tyytyväisyystakuu

Jos et ole 100% tyytyväinen Opiskelupakettiin, niin kertomalla siitä meille ensimmäisen 30 päivän aikana saat rahasi takaisin!

Opiskelupaketista sanottua:

"Opiskelupaketti on hyvä apu biologian YO-kokeeseen kerratessa. Asiat on hyvin tiivistetty ja selitetty niin, että ne ymmärtää. Parasta on videot ja tehtävät ratkaisuineen. Suosittelisin opiskelupakettia muille."
Veera
"Sieltä on löytynyt kappaleiden keskeiset asiat helpommin sekä selkeämmin selitettynä, sekä videot ovat tukeneet hyvin opiskelua. Pakko myöntää että olen oppinut yhden viikon aika tämän avulla enemmän mitä yhden kurssin aikana kirjasta lukien. Suosittelen kurssia ehdottomasti muille."
Janica

Ohjaajasi

biologiikka

Morjesta,

olen lääketieteen opiskelija Turun lääkiksessä. Tuskailu pääsykokeen ja lukion biologian kanssa on hyvin vielä muistissa.

Haluan auttaa lukiolaisia, jotka kaipaavat tehokasta ja nopeaa tapaa kerrata biologian tärkeimmät asiat.

Opiskelijana tiedän, että raha saattaa olla tiukoilla. Pidän Opiskelupaketin kuukausimaksun matalana, jotta mahdollisimman monella lukiolaisella olisi varaa opiskella Opiskelupaketin avulla.

Nähdään foorumilla!

– Jani

Usein kysytyt kysymykset

Kyllä, Opiskelupakettiin on pieni kuukausimaksu, jolla saat kaikki paketin opiskelumateriaalit käyttöösi.

Et, sillä Opiskelupaketin laskutus toimii kuukausiperusteisesti. Voit siis ostaa jäsenyyden kuukaudeksi ja käyttää sitä vain kaksi viikkoa, jos niin haluat.

Kyllä vain!

Jos et ole 100% tyytyväinen pakettiin, ilmoita siitä meille ensimmäisen 30 päivän aikana ja palautamme rahasi takaisin.

Et tarvitse, sillä käytämme nykyään Stripe-sovellusta. Pelkkä maksukortti siis riittää.

Kyllä, sinun ei tarvitse ostaa kuukausipakettia joka kuukausi erikseen, vaan Stripe veloittaa kuukausimaksun tililtäsi automaattisesti 30 päivän välein.

Tilauksen lopettaminen onnistuu helposti Opiskelupaketin etusivulta.

Näin se toimii:

1

Luo profiili ja maksa jäsenyysmaksu

2

Kirjaudu Opiskelupaketin jäsensivustolle

3

Käytä Opiskelupakettia niin paljon kuin haluat!

Tilaa Opiskelupaketti nyt

Vain 10 euroa kuukaudessa!