Opiskelukoulu

opiskelukoulu

Jos haluat kehittää opiskelutekniikkaasi, kasvattaa motivaatiotasi ja kerrata kokeeseen tehokkaasti, suosittelen tutustumaan Opiskelukouluun!

Opiskelukoulu on toinen ylläpitämäni verkkosivu Biologiikan ohella. Opiskelukoulussa on erityisesti opiskelutaitoihin, kuten opiskelutekniikoihin, ajanhallintaan ja opiskelumotivaation liittyviä artikkeleita.

Olen opiskelu-urani aikana kiinnostunut erityisesti oppimisesta ja opiskelusta, ja olen huomannut mielenkiintoisen seikan: Aika harva opiskelija osaa opiskella tehokkaasti! Itse en ainakaan osannut, ennen kuin otin opiskelutaitojen kehittämisen asiakseni.

Samalla, kun opiskelutaitoni ovat karttuneet, olen huomannut, kuinka tehokasta opiskelu voi olla: Vaikka opiskelen lääkiksessä ja saan hyviä arvosanoja, en ikinä opiskele päivässä muutamaa tuntia kauempaa. Kyse ei ole "lahjakkuudesta", sillä vielä lukiossa jouduin opiskelemaan usein aamusta iltaan. Hyvien opiskelutaitojen avulla minulle jää aikaa muuhunkin kuin opiskeluun.

Loin Opiskelukoulun, koska haluan opettaa muutkin opiskelijat oppimaan tehokkaasti. Opiskelutaitojen lisäksi kirjoitan myös muista elämän kehittämiseen liittyvistä asioista, mutta aina opiskelijan näkökulmasta.

Lisää opiskelufilosofiastani voit lukea täältä: Miksi opiskelutaidot ovat tärkeitä?

Jos olet valmistautumassa yo-kokeeseen tai pääsykokeeseen, suosittelen tutustumaan Opiskelukoulun Superoppaaseen! Superopas on täysin ilmainen yli 3500-sanan pituinen opas kaikesta siitä, miten voit valmistautua tärkeään kokeeseen mahdollisimman tehokkaasti.

Olen jakanut Opiskelukoulun artikkelit muutamaan kategoriaan. Tässä esittelen myös suosituimpia artikkeleita jokaisesta kategoriasta.

Opiskelutekniikat

Elämänhallinta

Oppimisen psykologia

Elämäntavat

Käy tutustumassa Opiskelukouluun lisää täältä!